profile-image

Esterina Ajazi

i Licensuar

Emri : Esterina Ajazi

Telefon :+355698738719

Email : esterinaajazi@yahoo.com

Vendndodhja : Krujë

Nr Licence : 817

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji e Aplikuar
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 1, 2019