profile-image

Ernela Gumeni

i Licensuar

Emri : Ernela Gumeni

Telefon :697503439

Email : ernelagumeni@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 854

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 1, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
May 30, 2017