profile-image

Erjona Troci

Emri : Erjona Troci

Telefon :0692241106

Email : jonatroci@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Jan. 13, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Feb. 22, 2017