profile-image

Erisa Kucuku

i Licensuar

Emri : Erisa Kucuku

Telefon :+355694044008

Email : info@psikologe.net

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 986

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 28, 2010

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Niveli 1 EMDR
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 24, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023