profile-image

Eriona Hoxha

i Licensuar

Emri : Eriona Hoxha

Telefon :+355 69 343 7003

Email : erionahoxha1985@hotmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 319

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 15, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2008

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 10, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata Elbasan
Pozicioni
Psikologe e jashtme
Nga
April 8, 2009
Deri
Feb. 6, 2023
Fusha
Psikologe
Institucioni
Qender rezidenciale per femije - Mollas
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 1, 2008
Deri
Nov. 18, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Autizmi si kompleks Neuro-Biologjik
Nga
Feb. 5, 2021
Deri
Feb. 5, 2021
Fusha
Titulli
Procesi i vleresimit dhe hartimi i raportit psikol
Nga
Jan. 22, 2021
Deri
Jan. 23, 2021
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne, terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Menaxhimi i sjelljeve problematike
Nga
June 17, 2023
Deri
June 17, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023