profile-image

Erilda Ajaz

i Licensuar

Emri : Erilda Ajaz

Telefon :698180900

Email : erilda.ajaz@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 387

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Bachelor

Titulli
Shkenca Psikologjike
Universiteti
THE UNIVERSITY OF SHEFFIELD
Fakulteti
None
Mbaruar
July 20, 2005

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji dhe Keshillim
Universiteti
THE UNIVERSITY OF SHEFFIELD
Fakulteti
None
Mbaruar
March 20, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Varesit dhe i trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi
Nga
June 25, 2022
Deri
June 26, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023