profile-image

Ergersa Gjika

i Licensuar

Emri : Ergersa Gjika

Telefon :693122811

Email : ersa95@windowslive.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 984

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 1, 2016

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
May 20, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023