profile-image

Eranda Bego

i Licensuar

Emri : Eranda Bego

Telefon :0698604250

Email : erandabego2012@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 851

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Feb. 18, 2019

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Dec. 12, 2018