profile-image

Eralba Zenelaj

i Licensuar

Emri : Eralba Zenelaj

Telefon :+355693423759

Email : abba_zeneli@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 982

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
"State University of New York"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Jan. 30, 2008

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2020