profile-image

Enird Malile

i Licensuar

Emri : Enird Malile

Telefon :0672068278

Email : enirdm@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 671

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Islamik Nderkombetar,Malajzi
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane
Mbaruar
Sept. 30, 2002

Master

Titulli
Master Shkencor, Gjuhesi Klinike
Universiteti
Universiteti i Potsdamit, Gjermani
Fakulteti
None
Mbaruar
March 8, 2010

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022