profile-image

Elvis Popaj

i Licensuar

Emri : Elvis Popaj

Telefon :

Email : elvispopaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 464

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010