profile-image

Elona Brahja/Isufi

Emri : Elona Brahja/Isufi

Telefon :0686210489

Email : elona@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 13, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 5, 2017