profile-image

Elda Oshafi

i Licensuar

Emri : Elda Oshafi

Telefon :692622329

Email : eldabujari@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 529

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 5, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Crregullimet e te nxenit
Nga
July 28, 2022
Deri
July 29, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022