profile-image

Edisnajda Xhihani

i Licensuar

Emri : Edisnajda Xhihani

Telefon :0692020615

Email : edisnajdaxhihani@live.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 805

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 12, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psiko-metrik profesional
Nga
Jan. 30, 2021
Deri
Jan. 30, 2021
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023