profile-image

Drilona Llangos

i Licensuar

Emri : Drilona Llangos

Telefon :692237751

Email : d_llangos@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 509

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 9, 2007