profile-image

Drilona Koldashi

i Licensuar

Emri : Drilona Koldashi

Telefon :+355675220201

Email : drilona-drili@hotmal.co.uk

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 541

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 7, 2013