profile-image

Denita Cota

i Licensuar

Emri : Denita Cota

Telefon :692420730

Email : denitacota@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 433

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Niveli 1 EMDR
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 24, 2023