profile-image

Daniela Meçe

i Licensuar

Emri : Daniela Meçe

Telefon :692196492

Email : danielamece@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 508

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2003

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 1, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022