profile-image

Brisida Gega

i Licensuar

Emri : Brisida Gega

Telefon :693322297

Email : brisilda8@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 836

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 8, 2014

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Feb. 19, 2018