profile-image

Brikena Veliaj

i Licensuar

Emri : Brikena Veliaj

Telefon :692209830

Email : kena.sh@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 513

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikolog Klinicist
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2002

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Crregullimet e te nxenit
Nga
July 28, 2022
Deri
July 29, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020