profile-image

Blerina Toma/Daupi

i Licensuar

Emri : Blerina Toma/Daupi

Telefon :

Email : blerinatoma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 378

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2003

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Q.K.SH.M nr.3
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 8, 2006
Deri
None
Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata e Shkallës së parë për krime të rënda
Pozicioni
Psikologe në cështjet penale
Nga
None
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022