profile-image

Bjanka Mile

i Licensuar

Emri : Bjanka Mile

Telefon :692552053

Email : bjankamile@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 23

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 5, 2007

Eksperienca

Fusha
Shërbimet Psiko-Sociale
Institucioni
I.E.V.P Krujë
Pozicioni
Përgjegjëse e Sektorit të Çështjeve Shoqërore
Nga
July 28, 2008
Deri
Aug. 29, 2013
Fusha
Psikologe Organizacionale
Institucioni
Shërbimet Shqiptare për Refugjatë dhe emigrantë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 1, 2020
Deri
None