profile-image

Besjona Mehmetaj

i Licensuar

Emri : Besjona Mehmetaj

Telefon :0686026035

Email : besjonadede@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 503

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Doktoratura

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2018