profile-image

Behije Qylhanxhiu

Emri : Behije Qylhanxhiu

Telefon :682367835

Email : behijetoci@gmail.com

Vendndodhja : Dibër

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 15, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017