profile-image

Artemisa Hidri

Emri : Artemisa Hidri

Telefon :+355699906934

Email : artemisa.hidri@live.com

Vendndodhja : Elbasan

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018