profile-image

Arlinda Ymeri

i Licensuar

Emri : Arlinda Ymeri

Telefon :674201204

Email : arlindahallunovi@live.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 180

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 29, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata Shkodër
Pozicioni
Eksperte psikologe në "Çështje Civile- Familjare"
Nga
None
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mirqenia psikologjike e femije
Nga
May 2, 2020
Deri
May 3, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020