profile-image

Arbjola Halimi

i Licensuar

Emri : Arbjola Halimi

Telefon :692399400

Email : arbjola_h@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 331

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Master Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
None

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023