profile-image

Ankela Baku

i Licensuar

Emri : Ankela Baku

Telefon :694616417

Email : ankeela.baku@yahoo.com

Vendndodhja : Fushë-Krujë

Nr Licence : 651

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 8, 2014

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Dec. 23, 2016