profile-image

Anjeza Strugaj

i Licensuar

Emri : Anjeza Strugaj

Telefon :0675519218

Email : anjezastrugaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 467

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 20, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Feb. 16, 2015