profile-image

Anisa Asllanaj

i Licensuar

Emri : Anisa Asllanaj

Telefon :696860775

Email : anisaasllanaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 161

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkollat 9-vjeçare të Tiranës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 15, 2004
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Trajnim mbi traumen dhe nderhyrjet terapeutike
Nga
April 18, 2022
Deri
April 22, 2022