profile-image

Andi Shkurti

i Licensuar

Emri : Andi Shkurti

Telefon :692066859

Email : andi.shkurti@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 208

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2005

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 21, 2011

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020