profile-image

Altin Nika

i Licensuar

Emri : Altin Nika

Telefon :0692858111

Email : altinnika@yahoo.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 357

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 20, 2019
Fusha
Data e Leshimit
Jan. 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 29, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 25, 2011

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mirqenia psikologjike e femije
Nga
May 30, 2020
Deri
May 31, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020
Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mireqenia psikologjike e femij
Nga
Dec. 14, 2019
Deri
Dec. 15, 2019
Fusha
Titulli
Prinderimi pozitiv me fokus femijet nga 0-12 vjec
Nga
Jan. 18, 2020
Deri
Jan. 19, 2020