profile-image

Alfred Nela

i Licensuar

Emri : Alfred Nela

Telefon :+355694173347

Email : alfrednela85@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 487

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 19, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mirqenia psikologjike e femije
Nga
May 30, 2020
Deri
May 31, 2020