profile-image

Aldo Hajrullah

i Licensuar

Emri : Aldo Hajrullah

Telefon :696430181

Email : aldohajrullah@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 745

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2014

Master

Titulli
Master Profesjonal Psikologji ne Institucione
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 23, 2018