profile-image

Aferdita Bano

i Licensuar

Emri : Aferdita Bano

Telefon :0697968616

Email : Aferditakulla@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 956

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 22, 2018

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017