profile-image

Admira Beci

i Licensuar

Emri : Admira Beci

Telefon :+355698328388

Email : admirabeci@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1047

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 19, 2013

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2020