profile-image

Adelina Kakija

i Licensuar

Emri : Adelina Kakija

Telefon :682063280

Email : kakijaadela@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 502

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Jan. 24, 2017