profile-image

Zhaneta Lacaj

Emri : Zhaneta Lacaj

Telefon :+355684290912

Email : zhanetalacaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 9, 2007