profile-image

Zana Guri

i Licensuar

Emri : Zana Guri

Telefon :+355693649752

Email : zanaruci@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 401

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Klinike
Institucioni
Fondacioni "Mary Ward Loreto"
Pozicioni
Psikologe trajnuese
Nga
April 1, 2014
Deri
None