profile-image

Xhensila Xhelili

i Licensuar

Emri : Xhensila Xhelili

Telefon :+355692051544

Email : xhensilaxhe@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 358

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 6, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 27, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
HD Wedding Shpk
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 5, 2015
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
Oct. 3, 2013