profile-image

Xhensila Lluga

i Licensuar

Emri : Xhensila Lluga

Telefon :+355693816380

Email : xhensila.lluga@hotmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 44

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe në Institucione
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 24, 2010

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 14, 2011
Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Lushnje
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 22, 2011
Deri
None