profile-image

Xheni Berberi

Emri : Xheni Berberi

Telefon :+355693912462

Email : berberi.xheni@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 2, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare Maliq
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 2, 2015
Deri
None