profile-image

Vjola Ibrahimi

i Licensuar

Emri : Vjola Ibrahimi

Telefon :+355682056230

Email : vjolaibrahimi@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 165

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Bashkia Sukth
Pozicioni
Specialiste e Njësisë së Mrojtjes së Fëmijëve
Nga
March 11, 2013
Deri
Sept. 30, 2015