profile-image

Vera Zaraj

i Licensuar

Emri : Vera Zaraj

Telefon :+355694614544

Email : vera.hoxha@yahoo.com

Vendndodhja : Koplik

Nr Licence : 31

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Sherif Hoxha"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2017
Deri
None