profile-image

Valbona Caushi

i Licensuar

Emri : Valbona Caushi

Telefon :+355694290125

Email : valbona.caushi@gmail.com

Vendndodhja : Sarandë

Nr Licence : 368

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2011

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti " Eqrem Çabej", Gjirokastër
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Jan. 23, 2018
Deri
None
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Delvinë
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2012
Deri
Nov. 30, 2016