profile-image

Suela Ndoja

i Licensuar

Emri : Suela Ndoja

Telefon :+355674001940

Email : sundoprospe@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 366

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Projekti Shpresa", Shkodër
Pozicioni
Psikologe Klinike
Nga
April 4, 2011
Deri
None