profile-image

Suela Cani

i Licensuar

Emri : Suela Cani

Telefon :+355692649181

Email : suelaasllani@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 98

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 5, 2011

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Kombëtare Pritëse e Viktimave të Trafikimit
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 1, 2016
Deri
None