profile-image

Skerdi Zahaj

i Licensuar

Emri : Skerdi Zahaj

Telefon :

Email : skerdi_zahaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 4

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Fakulteti i Shkencave Sociale
Pozicioni
Pedagog
Nga
May 28, 2012
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Sherbimet Sociale Bethany
Pozicioni
Psikolog
Nga
May 28, 2012
Deri
None