profile-image

Silvana Mici

Emri : Silvana Mici

Telefon :+355684646654

Email : Silvimici18@gmail.com

Vendndodhja : Tepelenë

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2017

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi dhe Pe
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 26, 2019