profile-image

Silvana Bushi

Emri : Silvana Bushi

Telefon :+355689027865

Email : silvana.uka@raiffeisen.al

Vendndodhja : Burrel

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 11, 2015

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2017